Brother Innov-Is 1800Q

de la 4 674.00 lei
(4 magazine)
    Bucurati-va de crearea unor Quilturi frumoase si a unor proiecte fashion uimitoare, cu noua masina Brother Innov-is 1800Q.•    SFDS – Sistemul patrat al dintilor transportori•    ICAPS•    Tensiunea atei superioare automata•    Functia de pivotare•    Include masa extensie foarte mareRezultate frumoase de fiecare data.Cu functii de o precizie uimitoare, Innov-is 18 ...

Descriere


Brother Innov-Is 1800Q

 

 

Bucurati-va de crearea unor Quilturi frumoase si a unor proiecte fashion uimitoare, cu noua masina Brother Innov-is 1800Q.
•    SFDS – Sistemul patrat al dintilor transportori
•    ICAPS
•    Tensiunea atei superioare automata
•    Functia de pivotare
•    Include masa extensie foarte mare
Rezultate frumoase de fiecare data.
Cu functii de o precizie uimitoare, Innov-is 1800Q te ajuta sa iti pui amprenta personala pe toate tipurile de proiecte fashion sau pentru casa.
Lasa-ti imaginatia libera
Cu tot sprijinul ce l-ai putea dori de la caracteristici avansate, Innov-is NV1800Q vă permite să adaugati o nota personala creatiilor dumneavoastra, mai ales cand vine vorba de proiecte de quilting, patchwork si fashion. Cu caracteristici sofisticate într-un pachet compact, Innov-is NV1800Q permite imaginației dumneavoastra ca orice vis sa devina realitate, in domeniul fashion si nu numai. Există un ecran LCD clar. Senzorul tactil si tastatura va permit sa introduceti numarul de cusatura pe care doriți să o utilizați. Și My Custom Stitch vă permite sa creati propriile cusaturi, apoi sa le salvati in memorie.
Caracteristici cheie:
• Ecran mare LCD clar - afișeaza detaliile cusaturilor si setarile masinii de cusut.
• Tastatura Senzor Touch cu selectare directa a cusaturii - pur si simplu introduceti numarul cusaturii pe care doriti sa o utilizati.
• My Custom Stitch – Creati propriile cusaturi decorative apoi salvati-le in memorie pentru o utilizare viitoare.
• Setari pentru fiecare cusatura in parte - se pot modifica lungime cusatura, latime și tensiune, oglindire si multe altele.
• Transport multidirectional - Transport multidirectional pentru a putea coase in patru directii.
Cu transportul multidirectional puteti coase cusaturi decorative foarte mari, pana la 40 mm latime.
Iluminatul cu LED-uri ultra-luminoase oferă o lumina clara, naturala, astfel încât să puteți vedea culorile și detaliile cusaturilor, indiferent de condițiile de iluminare din camera din care lucrati.
Genunchier - eliberati-vă mâinile cu ajutorul acestui genunchier pentru a ridica / coborî piciorușul presor. Ideal atunci când se lucrează pe proiecte mai mari, cum ar fi pilotele pentru matlasare.
Infilarea semi-automata a atei superioare in ac, doar prin coborarea suportului. Niciodata nu a fost mai simplu.
Glisiera pentru reglarea vitezei ce va ajuta sa selectati usor viteza dorita, de la incet la repede. Aceasta glisiera poate fi de asemenea setata pentru a regla latimea si lungimea cusaturii in timp ce masina de cusut coase.
ICAP - ajută la asigurarea lungimii cusăturii consecventă pe toate grosimile de material prin menținerea presiunii piciorusului presor, indiferent de grosimea materialului.
Butonul de intarire al cusăturii - prin simpla apăsare a unui buton, cusatura de intarire poate fi executată la începutul și la sfârșitul cusăturii. Când se apasă butonul pentru cusătura de intarire în timp ce coaseti o cusătura decorativă, masina de cusut se va opri automat după finalizarea modelului. Buton pentru ridicarea sau coborarea piciorusului, niciodata nu a fost mai simplu.
Masa extensie foarte mare – Ideala pentru proiectele mari de quilting si patchwork

223 tipuri de cusaturi in total
Meniu in limba romana
90 tipuri de cusaturi utilitare
133 tipuri de cusaturi decorative
5 tipuri de fonturi incluse
10 tipuri de butoniere intr-un singur pas
Bobinare rapida
Oglindirea cusaturilor
Coborarea dintilor transportori
Genunchier
Buton glisant pentru ajustarea vitezei
Ecran tactil color LCD
Iluminare LED de inalta performanta
Sistem semiautomat de infilare al atei superioare in ac
Usor de folosit cu ajutorul Meniului cu instructiuni
Functia de pivotare
Buton Start/Stop (poate fi folosit in loc de pedala)
Transport multidirectional
Cusaturi pana la 40 mm
My Custom Stitch
Tensiunea atei superioare automata
Brat mare de 210 mm de la ac in dreapta
Combinarea si salvarea diferitelor tipuri de cusaturi decorative
Litere mari si mici pentru cele 5 tipuri de fonturi

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Brother Innov-Is 1800Q de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Brother Innov-Is 1800Q sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.