Brother BQ25

de la 594.00 lei
(7 magazine)
"Masina de cusut Brother BQ25 - BQ25Pentru cei ce doresc ceva mai mult decat o simpla masina de cusut cu functiile de coasere de baza, BROTHER BQ25, vine in plus fata de modelele mai vechi LS2125 si BQ17, cu un buton de reglare a pasului cusaturii. Astfel orice cusatura poate fi parametrizata dupa cum doreste utilizatorul sau dupa cum este cerinta cusaturii si nu mai trebuie sa folosim cusaturi cu dimensiunile prestabilite. BROTHER BQ25 are iluminare cu LED, lumina alba, mult mai buna ...

Descriere


Brother BQ25

"Masina de cusut Brother BQ25 - BQ25
Pentru cei ce doresc ceva mai mult decat o simpla masina de cusut cu functiile de coasere de baza, BROTHER BQ25, vine in plus fata de modelele mai vechi LS2125 si BQ17, cu un buton de reglare a pasului cusaturii. Astfel orice cusatura poate fi parametrizata dupa cum doreste utilizatorul sau dupa cum este cerinta cusaturii si nu mai trebuie sa folosim cusaturi cu dimensiunile prestabilite.
BROTHER BQ25 are iluminare cu LED, lumina alba, mult mai buna si s-a eliminat becul, nu mai apar probleme cind uitam masina pornita si consumul electric este evident mai mic. De asemenea, numarul de cusaturi de baza creste ajungand la 25 pentru BROTHER BQ25.
BROTHER BQ25 se adreseaza astfel celor care stiu ceva mai multe despre cusut si au nevoie de o masina mai performanta cu mai multe posibilitati de reglare; totodata prin marirea numarului de cusaturi de baza, aceasta serie acopera acum si cerinte de cusaturi decorative, mai mult decat cele realizabile cu acul dublu, disponibil la oricare din masinile de cusut BROTHER. Masina are suveica orizontala adica foloseste sistemul de suveica similar cu cel al masinilor industriale de cusut, ceea ce o face foarte comoda si usor de folosit de catre persoanele mai in varsta sau de catre cei care au mai avut masina de cusut si s-au obisnuit cu acest sistem."

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Brother BQ25 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Brother BQ25 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.