Breville Prima Latte VCF046X red

649.99 lei
(1 magazin)
Breville PrimaLATTE îţi oferă o cafea gustoasă și aromată, prin simpla atingere a unui buton, fie că folosești capsule sau cafea măcinată. Spre deosebire de alte espressoare, poţi folosi orice fel de lapte, în funcţie de preferinţe, rezervorul de 300 ml fiind detaşabil, astfel încât poate fi depozitat uşor în frigider. Oricare ar fi alegerile tale, datorită pompei cu presiune de 15 bari, PrimaLATTE te va desfăta de fiecare dată cu o cafea ...

Descriere


Breville Prima Latte VCF046X red

Breville PrimaLATTE îţi oferă o cafea gustoasă și aromată, prin simpla atingere a unui buton, fie că folosești capsule sau cafea măcinată. Spre deosebire de alte espressoare, poţi folosi orice fel de lapte, în funcţie de preferinţe, rezervorul de 300 ml fiind detaşabil, astfel încât poate fi depozitat uşor în frigider. Oricare ar fi alegerile tale, datorită pompei cu presiune de 15 bari, PrimaLATTE te va desfăta de fiecare dată cu o cafea cu spumă bogată și densă. Funcţiile automate sau selectarea manuală îţi oferă posibilitatea să obţii o cafea aşa cum îţi doreşti. Rezervorul de apă, ergonomic şi mai mult decât generos, de 1.5 litri, împreună cu zona de preîncălzire a ceştilor completează funcţiile pe care PrimaLATTE ţi le oferă. 

Funcţii automate

Modurile automate pe care le pune la dispoziţie modelul Prima LATTE sunt excelente pentru cei care îşi doresc un espresso, un cappuccino sau un latte rapid. Datorită panoului de control intuitiv, aparatul îţi oferă băutura preferată în doar câteva minute. Cei mai pretenţioşi pot utiliza modul manual pentru un gust personalizat. De asemenea, pentru curăţarea sistemului de preparare, este suficientă apăsarea unui buton. 

Funcţie spumare lapte

Gradul de spumare a laptelui poate fi reglat, în funcţie de gust, de la butonul rezervorului detaşabil. Spumarea se poate face în mod automat pentru reţetele directe sau prin apăsarea pentru cel puţin 3 secunde a butonului de Cappuccino, pentru cele manuale. 

Recipient lapte detaşabil

Prima LATTE dispune de un recipient detașabil de 300ml pentru folosirea laptelui proaspăt. Acesta este detaşabil, iar atunci când nu este folosit, poate fi depozitat cu uşurinţă în frigider, pentru păstrarea prospeţimii. Ai astfel oricând la dispoziţie lapte proaspăt pentru un cappuccino sau latte savuros. Cantitatea maximă este suficientă pentru prepararea a 8 porţii de cappuccino. Funcţii automate Modurile automate pe care le pune la dispoziţie modelul Prima LATTE sunt excelente pentru cei care îşi doresc un espresso, un cappuccino sau un latte rapid. Datorită panoului de control intuitiv, aparatul îţi oferă băutura preferată în doar câteva minute. Cei mai pretenţioşi pot utiliza modul manual pentru un gust personalizat. De asemenea, pentru curăţarea sistemului de preparare, este suficientă apăsarea unui buton. 

Detalii
Tip Capsule
Presiune 15 bar
Rezervor apa Da
Capacitate - Recipient lapte 0.3 l
- Rezervor apa 1.5 l
Altele - Selectare directa: Espresso, Cappuccino, Latte
- Configurare manuala: Espresso
- Fierbator din aluminiu
Caracteristici
Functii - Spumare lapte
- Autocuratare
- Functie pentru capsule de 45 mm
- Sistem termoblock
- Tava colectoare detasabila
Alte Detalii
Culoare Rosu
Alimentare 220-240 V
Greutate 6 Kg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Breville Prima Latte VCF046X red de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Breville Prima Latte VCF046X red sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.