Bosch Tocator silentios de resturi vegetale AXT 25 TC

1 998.00 lei (1 magazin)
Tocatorul silentios de resturi vegetale Bosch AXT 25 TC dispune de noul sistem "Turbine-Cut", care garanteaza un debit de trecere extrem de rapid, indiferent daca este vorba despre materiale moi sau lemn tare si functioneaza aproape fara blocare. Tocatorul Bosch AXT 25 TC atinge performante de varf datorita tocatoarelor puternice care asigura un debit de trecere al materialului de pana la 230 kg/h si pentru crengi cu diametrul maxim de 45 mm. Putere motor(W) : 2500 Capacitate de ...

Descriere


Bosch Tocator silentios de resturi vegetale AXT 25 TC

Tocatorul silentios de resturi vegetale Bosch AXT 25 TC dispune de noul sistem "Turbine-Cut", care garanteaza un debit de trecere extrem de rapid, indiferent daca este vorba despre materiale moi sau lemn tare si functioneaza aproape fara blocare.
Tocatorul Bosch AXT 25 TC atinge performante de varf datorita tocatoarelor puternice care asigura un debit de trecere al materialului de pana la 230 kg/h si pentru crengi cu diametrul maxim de 45 mm.

Putere motor(W): 2500
Capacitate de taiere(cm): 45
Debit(kg/h): 230
Greutate(kg): 30.5
Alte informatii: Sistem de taiere "Turbine-Cut"
Cutie colectoare 53 l
Palnie inovatoare demontabila, pentru umplere usoara si eliminare simpla a blocajelor
Mecanism de taiere acoperit pentru o mai mare siguranta de utilizare
Functie de siguranta inovatoare a cutiei colectoare - tocatorul functioneaza numai atunci cand cutia colectoare este introdusa
Viteza de taiere: 40 rot/min
Cuplu aprox. 650 Nm

Cod producator: 0600803300

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bosch Tocator silentios de resturi vegetale AXT 25 TC de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bosch Tocator silentios de resturi vegetale AXT 25 TC sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.