Bosch ProPower MFW68660

de la 694.99 lei
(13 magazine)
Tocator de carne Bosch ProPower MFW68660 Otel Inoxidabil Tocătorul de carne ProPower - puternic şi solid. Cu motorul său extrem de puternic, Bosch ProPower oferă rezultatele pe care le aşteptaţi de la un tocător de carne, foarte rapid. ProPower Tocătorul de carne - MFW68660 Vreţi să tocaţi carne, peşte, legume sau pâine în mod uniform? Motorul extrem de puternic vă oferă rezultatele pe care le aşteptaţi de la un tocător de carne foarte rapid. ...

Descriere


Bosch ProPower MFW68660

Tocator de carne Bosch ProPower MFW68660 Otel Inoxidabil

Tocătorul de carne ProPower - puternic şi solid. Cu motorul său extrem de puternic, Bosch ProPower oferă rezultatele pe care le aşteptaţi de la un tocător de carne, foarte rapid.

ProPower Tocătorul de carne - MFW68660

Vreţi să tocaţi carne, peşte, legume sau pâine în mod uniform? Motorul extrem de puternic vă oferă rezultatele pe care le aşteptaţi de la un tocător de carne foarte rapid.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bosch ProPower MFW68660 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bosch ProPower MFW68660 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.