Bosch Kit montare verticala masina de spalat rufe + uscator WTZ11400

de la 329.00 lei
(4 magazine)
  Daca nu aveti spatiu suficient in baie si doriti sa achizitionati o masina de spalat rufe si un uscator, solutia perfecta este kitul de suprapunere.Acest kit va permite sa suprapuneti o masina de spalat rufe marca Bosch si un uscator aceeasi marca.Cele 2 produse trebuie sa aiba aceleasi dimensiuni. Produsul nu poate fi utilizat in cazul masinilor de spalat rufe Slim sau cu incarcare verticala. Kitul are o parte mobila ce poate fi extinsa.   Produs compatibil cu uscatoarele ...

Descriere


Bosch Kit montare verticala masina de spalat rufe + uscator WTZ11400

 

Daca nu aveti spatiu suficient in baie si doriti sa achizitionati o masina de spalat rufe si un uscator, solutia perfecta este kitul de suprapunere.

Acest kit va permite sa suprapuneti o masina de spalat rufe marca Bosch si un uscator aceeasi marca.

Cele 2 produse trebuie sa aiba aceleasi dimensiuni. Produsul nu poate fi utilizat in cazul masinilor de spalat rufe Slim sau cu incarcare verticala. Kitul are o parte mobila ce poate fi extinsa.

 

Produs compatibil cu uscatoarele WTY*, WT*YWTW*, WTB* si WT*B

Pentru dispozitivele cu o latime de 60 cm
Greutate neta (kg): 4.46 kg
Greutate bruta (kg): 5.8 kg
Culoare: alb

Va rugam sa verificati compatibilitatea cu dispozitivul inainte de a il comanda.
Din motive de siguranta montajul trebuie sa fie efectuat de către o persoana de specialitate.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bosch Kit montare verticala masina de spalat rufe + uscator WTZ11400 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bosch Kit montare verticala masina de spalat rufe + uscator WTZ11400 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.