Bosch GAS 25 L SFC

1 722.00 lei
(1 magazin)
Aspirator universal BOSCH GAS 25 L SFC BOSCH GAS 25 L SFC este un aspirator universal destinat aplicatiilor semi-profesionale si profesionale. Necesita o curatare simpla a filtrului datorita sistemului de curatare semiautomata (SFC).  De asemenea este un aspirator certificat, de siguranta, din clasa de praf „L“ conform standardului EU pentru o buna protectie a utilizatorului. Transport şi transbordare uşoare datorită construcţiei extrem de compacte. Durabilitate p ...

Descriere


Bosch GAS 25 L SFC

Aspirator universal BOSCH GAS 25 L SFC

BOSCH GAS 25 L SFC este un aspirator universal destinat aplicatiilor semi-profesionale si profesionale. Necesita o curatare simpla a filtrului datorita sistemului de curatare semiautomata (SFC).  De asemenea este un aspirator certificat, de siguranta, din clasa de praf „L“ conform standardului EU pentru o buna protectie a utilizatorului. Transport şi transbordare uşoare datorită construcţiei extrem de compacte. Durabilitate prelungită a filtrului prin oprire automată la atingerea nivelului maxim de umplere cu apă. Golire completă a rezervorului: fără canturi – nu rămâne nimic înăuntru. Sistem de telecomandă automată pentru un confort suplimentar de operare.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bosch GAS 25 L SFC de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bosch GAS 25 L SFC sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.