Bosch GAS 20 L SFC

Bosch GAS 20 L SFC
1,252.00 lei
(1 magazin)
Aspirator profesional Bosch GAS 20 L SFC, 1200W, 19LAspiratorul universal BOSCH GAS 20 L SFC Professional are capacitate ridicata de aspirare datorita turbinei de aspirare puternice de 1.200 W, fiind util pentru utilizari diversificate in modul de aspirare uscata si in cel de aspirare umeda.Acest aspirator universal este prevazut cu sistem de curatare semiautomata a filtrelor si se opreste in mod automat la atingerea nivelului maxim de lichid. Functia de suflare integrata ajuta la usca ...

Descriere - Bosch GAS 20 L SFC


Aspirator profesional Bosch GAS 20 L SFC, 1200W, 19L

Aspiratorul universal BOSCH GAS 20 L SFC Professional are capacitate ridicata de aspirare datorita turbinei de aspirare puternice de 1.200 W, fiind util pentru utilizari diversificate in modul de aspirare uscata si in cel de aspirare umeda.
Acest aspirator universal este prevazut cu sistem de curatare semiautomata a filtrelor si se opreste in mod automat la atingerea nivelului maxim de lichid. Functia de suflare integrata ajuta la uscarea rapida si simpla, de exemplu a vopselelor sau a altor lichide.

Putere nominala: 1.200 W
Volumul brut al recipientului: 19 l
Volumul net al rezervorului: 15 l
Clasa de praf aspirator universal: L
Suprafata de filtrare: 2.800 cm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bosch GAS 20 L SFC de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bosch GAS 20 L SFC sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.