Bosch Fierastrau circular GKT 55 GCE

de la 1 842.00 lei
(3 magazine)
Fierastraul circular Bosch GKT 55 GCE asigura taieri curate si precise datorita componentelor de inalta calitate, panzei de fierastrau de precizie si sistemului potrivit de sine de ghidare. Lucrul cu fierastraul Bosch GKT 55 GCE este confortabil in special in incinte, prin aspirarea foarte eficienta a prafului si panzei de fierastrau cu zgomot redus. Fierastraul dispune de motor puternic de 1400 W si sistem Constant Electronic pentru taierea diferitelor materiale ca lemnul, materialele ...

Descriere - Bosch Fierastrau circular GKT 55 GCE


Fierastraul circular Bosch GKT 55 GCE asigura taieri curate si precise datorita componentelor de inalta calitate, panzei de fierastrau de precizie si sistemului potrivit de sine de ghidare. Lucrul cu fierastraul Bosch GKT 55 GCE este confortabil in special in incinte, prin aspirarea foarte eficienta a prafului si panzei de fierastrau cu zgomot redus. Fierastraul dispune de motor puternic de 1400 W si sistem Constant Electronic pentru taierea diferitelor materiale ca lemnul, materialele tip placi, aluminium si sticla acrilica.

Tip: Circulare
Putere nominala (W): 1400
Turatie in gol (rpm): 3600-6250
Adancime de taiere la 90° (mm): 57
Adancime de taiere la 45° (mm): 42
Gaura panza de ferastrau (mm): 20
Diametru panza de ferastrau (mm): 165
Informatii generale: Reglare exacta a unghiului si adancimii de taiere pentru rezultate de lucru precise

Dimensiuni (mm): 310x240
Greutate (kg): 4.7
Garantie persoane fizice: 24 luni
Garantie persoane juridice: 12 luni
Cod producator: 0601675001

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bosch Fierastrau circular GKT 55 GCE de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bosch Fierastrau circular GKT 55 GCE sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.