Bosch DVR 451

3 798.95 lei
(1 magazin)
Inregistrator video digital cu 4 canale si 100 fps – inregistrare in timp real, 500 GB capacitate de stocare, foloseste compresie H.264 - imagini de inalta performanta, DVD, Dual streaming (Live/Recording), interfata USB 2.0 frontala pentru operatiuni de back up rapide, Smart Search, telemetrie: pan/tilt/zoom si cu camere de terta parte, management complet prin retea (intranet/internet). ...

Descriere


Bosch DVR 451

Inregistrator video digital cu 4 canale si 100 fps – inregistrare in timp real, 500 GB capacitate de stocare, foloseste compresie H.264 - imagini de inalta performanta, DVD, Dual streaming (Live/Recording), interfata USB 2.0 frontala pentru operatiuni de back up rapide, Smart Search, telemetrie: pan/tilt/zoom si cu camere de terta parte, management complet prin retea (intranet/internet).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bosch DVR 451 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bosch DVR 451 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.