Body-Solid Power Rack Powerline PPR200X + PLA200X

În cazul în care doriţi să amenajaţi o sală de antrenamente mică pentru dvs., şi vă gândiţi la un sistem cu greutăţi libere, atunci un cadru de forţă profesional ar fi opţiunea ideală! Toată musculatura corpului poate fi lucrată şi formată cu ajutorul acesteia – de asemenea i se pot adăuga cu uşurinţă alte module de aparate pentru antrenament. Se pot efectua numeroase exerciţii cu ajutorul acestuia, deoarece bar încărcată cu greutăţi se poate poziţiona ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Body-Solid Power Rack Powerline PPR200X + PLA200X

În cazul în care doriţi să amenajaţi o sală de antrenamente mică pentru dvs., şi vă gândiţi la un sistem cu greutăţi libere, atunci un cadru de forţă profesional ar fi opţiunea ideală! Toată musculatura corpului poate fi lucrată şi formată cu ajutorul acesteia – de asemenea i se pot adăuga cu uşurinţă alte module de aparate pentru antrenament. Se pot efectua numeroase exerciţii cu ajutorul acestuia, deoarece bar încărcată cu greutăţi se poate poziţiona pe 18 înălţimi diferite. În cazul de bază, cadrul de antrenament este adecvat pentru exerciţii de genuflexiuni, erupţii şi tracţiuni.

Se poate comanda pentru cadrul de antrenament o bancă universală (PFID130X), aparat de spate cu scripete superior-inferior (PLA200X), plăci de greutate aferente, bară pentru 2 mâini şi discuri, cu ajutorul cărora va creşte în mod semnificativ numărul exerciţiilor ce se pot efectua.

Structura cadru masivă a aparatului de antrenament, precum fundaţia sa lată împiedică dezechilibrarea în timpul efectuării exerciţiilor. Practica a fost concepută pentru utilizarea la domiciliu!

Se livreaza fara banca de exercitii !

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Body-Solid Power Rack Powerline PPR200X + PLA200X de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Body-Solid Power Rack Powerline PPR200X + PLA200X sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.