Body-Solid POB44X

1 399.00 lei
(1 magazin)
În condiţii cu greutăţi libere aparatul este perfect pentru antrenarea, dezvoltarea şi formarea muşchilor pectorali şi ale umerilor! Spătarul poate fi ajustat în unghi negativ, orizontal, pozitiv respectiv de 90ș. Banca are ca dotare aparatul pentru picioare. Structura masivă şi picioarele late ale aparatului împiedică balansul în timpul exerciţiilor. Aparatul poate fi folosit acasă. ...

Descriere


Body-Solid POB44X

În condiţii cu greutăţi libere aparatul este perfect pentru antrenarea, dezvoltarea şi formarea muşchilor pectorali şi ale umerilor!
Spătarul poate fi ajustat în unghi negativ, orizontal, pozitiv respectiv de 90ș. Banca are ca dotare aparatul pentru picioare.

Structura masivă şi picioarele late ale aparatului împiedică balansul în timpul exerciţiilor. Aparatul poate fi folosit acasă.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Body-Solid POB44X de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Body-Solid POB44X sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.