Body-Solid GFID225

1 150.00 lei
(1 magazin)
Banca universală Body-Solid GFID225 este partenerul perfect pentru antrenamente: funcţional, dimensiuni mici, mobil şi durabil! Nu necesită asamblare, după scoaterea din ambalaj o puteţi folosi. Confortabil, cu spătar reglabil în 7 poziţii (şi în poziţie negativă).Tălpile rotunjite de 5 x 7,5 cm asigură durabilitatea băncii şi în acelaşi timp oferă posibilitatea să efectuăm antrenamente mai confortabile. Datorită roţilor aparatul poate fi mişcat rapid şi uşor ...

Descriere


Body-Solid GFID225

Banca universală Body-Solid GFID225 este partenerul perfect pentru antrenamente: funcţional, dimensiuni mici, mobil şi durabil! Nu necesită asamblare, după scoaterea din ambalaj o puteţi folosi. Confortabil, cu spătar reglabil în 7 poziţii (şi în poziţie negativă).
Tălpile rotunjite de 5 x 7,5 cm asigură durabilitatea băncii şi în acelaşi timp oferă posibilitatea să efectuăm antrenamente mai confortabile.

Datorită roţilor aparatul poate fi mişcat rapid şi uşor, iar în formă pliată încape sub pat sau în dulap.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Body-Solid GFID225 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Body-Solid GFID225 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.