Body-Solid Banca de exercitii reglabila Powerline PFID130X

964.00 lei
(1 magazin)
În vederea confortului utilizatorului şi creşterii numărului de exerciţii atât scaunul cât şi spătarul pot fi reglat în 8 poziţii diferite. Tapiseria aparatului este concepută din bureţi groşi, acoperite cu piele sintetică.Aparţine de aparat suportul de picioare cu bureţi în forma T, cu ajutorul căruia puteţi efectua exerciţii pentru antrenarea muşchilor abdomenului. ...

Descriere - Body-Solid Banca de exercitii reglabila Powerline PFID130X


În vederea confortului utilizatorului şi creşterii numărului de exerciţii atât scaunul cât şi spătarul pot fi reglat în 8 poziţii diferite. Tapiseria aparatului este concepută din bureţi groşi, acoperite cu piele sintetică.Aparţine de aparat suportul de picioare cu bureţi în forma T, cu ajutorul căruia puteţi efectua exerciţii pentru antrenarea muşchilor abdomenului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Body-Solid Banca de exercitii reglabila Powerline PFID130X de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Body-Solid Banca de exercitii reglabila Powerline PFID130X sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.