Body-Solid Banca abdomene Body Solid Powerline 10305IN

674.00 lei
(1 magazin)
Banca abdomene de la Body Solid inlocuieste cu succes aparatele fitness scumpe si constituie un mod simplu dar eficient pentru intarirea musculaturii abdomenului si tricepsilor. Posibilitatea ajustarii face ca banca sa poata fi folosita de catre orice persoana. Pozitia spatarului asigura confort si miscari ample, pentru un efect mai intens al exercitiilor. Greutatile pot fi atasate cu usurinta la scripete, iar dvs. puteti efectua orice tip de miscare, fara restrictii. Banca pentru ab ...

Descriere


Body-Solid Banca abdomene Body Solid Powerline 10305IN

Banca abdomene de la Body Solid inlocuieste cu succes aparatele fitness scumpe si constituie un mod simplu dar eficient pentru intarirea musculaturii abdomenului si tricepsilor. Posibilitatea ajustarii face ca banca sa poata fi folosita de catre orice persoana. Pozitia spatarului asigura confort si miscari ample, pentru un efect mai intens al exercitiilor. Greutatile pot fi atasate cu usurinta la scripete, iar dvs. puteti efectua orice tip de miscare, fara restrictii. Banca pentru abdomene Body Solid este potrivita atat pentru uz casnic cat si pentru sali de sport profesionale.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Body-Solid Banca abdomene Body Solid Powerline 10305IN de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Body-Solid Banca abdomene Body Solid Powerline 10305IN sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.