Body-Solid Aparat triceps PLTE

4 244.00 lei
(1 magazin)
Exerciţii pe banca de forţă în mod sigur şi profesional! Folosire extrem de uşoară! Aşezaţi plăcile de greutate (se vând separat) pe bara de suport care se află pe braţe (dacă este necesar poziţionaţi braţele în mod corespunzător)! Prindeţi mânerele anti-alunecare iar muschii tricepsului începe imediat să lucreze – rezultatul aşteptat va veni în curând! ...

Descriere


Body-Solid Aparat triceps PLTE

Exerciţii pe banca de forţă în mod sigur şi profesional! Folosire extrem de uşoară! Aşezaţi plăcile de greutate (se vând separat) pe bara de suport care se află pe braţe (dacă este necesar poziţionaţi braţele în mod corespunzător)! Prindeţi mânerele anti-alunecare iar muschii tricepsului începe imediat să lucreze – rezultatul aşteptat va veni în curând!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Body-Solid Aparat triceps PLTE de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Body-Solid Aparat triceps PLTE sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.