Blizzard Diablo III

de la 69.90 lei
(2 magazine)
Diablo 3 este cel mai nou mmorpg lansat de Blizzard, disponibil exclusiv pentru PC.Actiunea jocului Diablo 3 are loc în Sanctuary, o lume a fanteziei întunecate. Poti alege între 5 clase de personaje: Witch Doctor, Barbarian, Wizard, Monk si Demon Hunter. Mediile înconjuratoare includ zone de interior si exterior, cu zone interactive, obstacole, capcane si elemente ce pot fi distruse. Single-player-ul este completat de moduri cooperative si competitive pentru mu ...

Descriere


Blizzard Diablo III

Diablo 3 este cel mai nou mmorpg lansat de Blizzard, disponibil exclusiv pentru PC.

Actiunea jocului Diablo 3 are loc în Sanctuary, o lume a fanteziei întunecate. Poti alege între 5 clase de personaje: Witch Doctor, Barbarian, Wizard, Monk si Demon Hunter. Mediile înconjuratoare includ zone de interior si exterior, cu zone interactive, obstacole, capcane si elemente ce pot fi distruse. Single-player-ul este completat de moduri cooperative si competitive pentru multiplayer.

Actiunea in Diablo 3 se va desfasura la 20 de ani dupa evenimentele din Diablo 2. Mephisto, Diablo si Baal au fost înfrânti, dar Worldstone-ul a fost de asemenea distrus, iar acum fortele Raului ameninta din nou Tristram.

Diablo 3 va fi bazat pe un engine nou 3D, ce va beneficia de aportul sistemului fizic Havok, mediul înconjurator fiind interactiv si distructibil, producatorii incluzând capcane si obstacole atât pentru jucatori, cât si pentru monstri. De asemenea, sistemul aleatoriu de generare a nivelelor va fi din nou prezent, alaturi de un sistem de quest-uri refacut. In plus, vom avea parte si de un Auction House, si multe alte surprize pe care le vom afla pe parcursul jocului.


Minimum System Requirements
* OS: Windows XP SP3, Vista or Windows 7
* CPU: Core 2 Duo E4500 2.2GHz / Athlon 64 X2 Dual Core 4800+
* RAM: 2 GB
* HDD: 9 GB free disk space
* Graphics: 512 MB
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9.0c

Recommended System Requirements
* OS: Windows XP SP3, Vista or Windows 7
* CPU: Core 2 Duo E4500 2.2GHz / Athlon 64 X2 Dual Core 4800+
* RAM: 4 GB
* HDD: 9 GB free disk space
* Graphics: 1 GB video card
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: 9.0c

Supported Graphics Cards:
GeForce 8800 GTS+
Radeon HD 3800 series+

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Blizzard Diablo III de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Blizzard Diablo III sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.