Blitz Marcator Etichete Blitz C18

245.00 lei
(1 magazin)
Marcatoarele de pret Blitz sunt aparate de inalta calitate, ce pot imprima caractere variabile pe etichete autoadezive de diferite dimensiuni. Acestea sunt utilizate pentru marcarea preturilor produselor din magazine, marcarea datei de fabricatie/expirare a marfurilor la producatori, marcarea codurilor produselor etc. Avantajele marcatoarelor de etichete Blitz constau in constructia robusta, de plastic, usurinta in utilizare si in schimbarea ruloului tusat, incarcarea rapida a rolei ...

Descriere


Blitz Marcator Etichete Blitz C18

Marcatoarele de pret Blitz sunt aparate de inalta calitate, ce pot imprima caractere variabile pe etichete autoadezive de diferite dimensiuni. Acestea sunt utilizate pentru marcarea preturilor produselor din magazine, marcarea datei de fabricatie/expirare a marfurilor la producatori, marcarea codurilor produselor etc.

Avantajele marcatoarelor de etichete Blitz constau in constructia robusta, de plastic, usurinta in utilizare si in schimbarea ruloului tusat, incarcarea rapida a rolei de etichete, selectarea cu precizie a caracterelor de tiparit, flexibilitatea crescuta si tiparirea pe etichete de diferite dimensiuni si forme.

Marcatorul Blitz C18 prezinta urmatoarele caracteristici:


  • Imprimare pe doua randuri


  • Dimensiuni etichete: 26 x 16 mm


  • Forma etichete: ondulate, rectangulare


  • Numar caractere: 18 (10 numerice pe primul rand, 8 numerice pe al doilea rand)


  • Imprimarea valutei pe prima pozitie de pe randul de jos


  • Posibilitate montare stampila pe capul de printare


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Blitz Marcator Etichete Blitz C18 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Blitz Marcator Etichete Blitz C18 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.