Biona Zahar din nuca de cocos organic 250g

Ingrediente : nucă de cocos. Toate ingredientele sunt certificate organic. Zahărul obținut din nucă de cocos poate fi folosit ca înlocuitor pentru zahărul alb sau brun. Zahărul se obține din seva sau nectarul palmierilor. Acest tip de zahăr se obține numai la tropice. Zahărul din nucă de cocos nu este rafinat. Conține: potasiu, zinc, fier și vitaminele B1, B2, B3 si B6. Acest tip de zahăr nu se albește și nici nu se rafinează ca cel din comerț, astfel că nut ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Biona Zahar din nuca de cocos organic 250g

Ingrediente: nucă de cocos. Toate ingredientele sunt certificate organic.

Zahărul obținut din nucă de cocos poate fi folosit ca înlocuitor pentru zahărul alb sau brun. Zahărul se obține din seva sau nectarul palmierilor. Acest tip de zahăr se obține numai la tropice. Zahărul din nucă de cocos nu este rafinat. Conține: potasiu, zinc, fier și vitaminele B1, B2, B3 si B6. Acest tip de zahăr nu se albește și nici nu se rafinează ca cel din comerț, astfel că nutrienții din acesta se păstrează aproape în totalitate. Zahărul din nucă de cocos are un index glicemic mediu, cu 10 puncte mai mic decât cel din trestie sau sfeclă. Totodată acesta conține minerale ce nu se regăsesc în alte tipuri de zahăruri.

Este foarte savuros atunci când este adăugat în:
- cafea sau ciocolată caldă;
- budinci sau tarte din fructe;
- înghețate;
- marinarea unor fructe.

Ambalaj: pungă
Gramaj: 250 grame
Țara de origine: non-UE

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Biona Zahar din nuca de cocos organic 250g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Biona Zahar din nuca de cocos organic 250g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.