Biemme MiniCooper PrimiPassi

Masinuta MiniCooper PrimiPassi - BiemmeMiniCooper PrimiPassi, cod 1611/R de la Biemme, e recomandata copiilor cu varsta cuprinsa intre 1 si 3 ani. Greutatea maxima a copilului este de 25 kg. Actionarea se face cu ajutorul picioarelor. Are volan pentru controlul directiei. Dimensiuni produs: (L) 56 x (l) 30 x (h) 40 cm. Greutate produs: 2,4 kg. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Biemme MiniCooper PrimiPassi

Masinuta MiniCooper PrimiPassi - BiemmeMiniCooper PrimiPassi, cod 1611/R de la Biemme, e recomandata copiilor cu varsta cuprinsa intre 1 si 3 ani. Greutatea maxima a copilului este de 25 kg. Actionarea se face cu ajutorul picioarelor. Are volan pentru controlul directiei. Dimensiuni produs: (L) 56 x (l) 30 x (h) 40 cm. Greutate produs: 2,4 kg.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Biemme MiniCooper PrimiPassi de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Biemme MiniCooper PrimiPassi sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.