BH Optima Press

de la 2 049.00 lei
(2 magazine)
Datorită unghiului de înclinare ajustabil toţi muşchii pectorali pot fi exersate eficient.Proiectarea aparatului face posibil stocarea greutăţilor şi a barei. Spătarul confortabil şi suportul pentru picioare garantează stabilitatea corpului, care este extrem de important în timpul exerciţiilor.Spătarul aparatului universal de împins este înclinabil în 4 poziţii şi conţine aparatul pentru picioare şi banca Scott. Datorită posibilităţilor de ajustare puteţi efectu ...

Descriere


BH Optima Press

Datorită unghiului de înclinare ajustabil toţi muşchii pectorali pot fi exersate eficient.

Proiectarea aparatului face posibil stocarea greutăţilor şi a barei. Spătarul confortabil şi suportul pentru picioare garantează stabilitatea corpului, care este extrem de important în timpul exerciţiilor.
Spătarul aparatului universal de împins este înclinabil în 4 poziţii şi conţine aparatul pentru picioare şi banca Scott. Datorită posibilităţilor de ajustare puteţi efectua multe exerciţii diferite.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BH Optima Press de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BH Optima Press sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.