Beatles 1962-1966 (red Album) (remastered) CD

Beatles 1962-1966 (red Album) (remastered) CD
90.00 lei
(1 magazin)
Casa de discuri: Universal MusicAnul aparitiei: 2010Lista piese: 01. Love Me Do02. Please Please Me03. From Me To You04. She Loves You05. I Want To Hold Your Hand06. All My Loving07. Can't Buy Me Love08. A Hard Day's Night09. And I Love Her10. Eight Days A Week11. I Feel Fine12. Ticket To Ride13. Yesterday01. Help!02. You've Got To Hide Your Love Away03. We Can Work It Out04. Day Tripper05. Drive ...

Descriere - Beatles 1962-1966 (red Album) (remastered) CD

Casa de discuri: Universal Music
Anul aparitiei: 2010

Lista piese: 01. Love Me Do
02. Please Please Me
03. From Me To You
04. She Loves You
05. I Want To Hold Your Hand
06. All My Loving
07. Can't Buy Me Love
08. A Hard Day's Night
09. And I Love Her
10. Eight Days A Week
11. I Feel Fine
12. Ticket To Ride
13. Yesterday

01. Help!
02. You've Got To Hide Your Love Away
03. We Can Work It Out
04. Day Tripper
05. Drive My Car
06. Norwegian Wood (This Bird Has Flown)
07. Nowhere Man
08. Michelle
09. In My Life
10. Girl
11. Paperback Writer
12. Eleanor Rigby
13. Yellow Submarine


In acest moment nu exista nici un comentariu... nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Beatles 1962-1966 (red Album) (remastered) CD de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Beatles 1962-1966 (red Album) (remastered) CD sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.