BCS Motocultivator 740 Powersafe YANMAR L100 Low-noise 7.5 KW 8C8.P23B0

de la 502.87 lei
(2 magazine)
Motocultivator BCS 740 Powersafe YANMAR L100 Low-noise 7.5 KW Electric CU MOTOR DIESEL SI PORNIRE ELECTRICA (fara baterie), FARA ACCESORII si FARA CARCASA MOTOR pentru utilizarea in agricultura si in lucrari de intretinere a spatiilor verzi.Roti 5.0-10 cu cerc fixMotcultivatorul BCS 740 PowerSafe dispune de o cutie de viteze cu 3 viteze inainte si 3 in revers, inversor rapid al sensului de mers, acesta permitand operarea cu o ampla gama de rapoarte adaptandu-se diverselo ...

Descriere


BCS Motocultivator 740 Powersafe YANMAR L100 Low-noise 7.5 KW 8C8.P23B0

Motocultivator BCS 740 Powersafe YANMAR L100 Low-noise 7.5 KW Electric CU MOTOR DIESEL SI PORNIRE ELECTRICA (fara baterie), FARA ACCESORII si FARA CARCASA MOTOR pentru utilizarea in agricultura si in lucrari de intretinere a spatiilor verzi.

Roti 5.0-10 cu cerc fix

Motcultivatorul BCS 740 PowerSafe
dispune de o cutie de viteze cu 3 viteze inainte si 3 in revers, inversor rapid al sensului de mers, acesta permitand operarea cu o ampla gama de rapoarte adaptandu-se diverselor utilizari.

  • Diferentialul cu blocaj este tot dotare de serie, iar ghidonul reglabil si reversibil permite utilizarea accesoriilor atat posterioare cat si anterioare. Franele pe tambur sunt cu comanda independenta pe cele doua roti.
  • Motoarele disponibile la aceasta varianta sunt unul pe benzina: HONDA GX 390 de 12 hp si unnul diesel: YANMAR LN100 de 10 hp, ambele disponibile si in versiunea cu pornire electrica.
  • Aceasta masina a fost conceputa in vederea optimizarii raportului calitate pret. Si pentru modelul 740, ca si pentru restul motocultivatoarelor BCS, versatilitatea ramane darul principal ce valorizeaza produsul atat in utilizarea in agricultura cat si in lucrari de intretinere a spatiilor verzi.


PowerSafe


Ambreiajul hydraulic in baie de ulei PowerSafe permite orcui achizitionarea orcarui model de motocultivator BCS, cu posibilitatea utilizari acestuia mereu in totala siguranta, maximum de prestatii, cu avantajul unei tehnologii avangardiste deja utilizata in segmentul auto.


Caracteristici ambreiaj:

Performanta:
pentru utilizarea intregului potential si manevrabilitati utilajului fara a pune in pericol viata.
Fiabilitate: un ambreiaj hydraulic fara vreo intretinere sau reglaj, cu durata de viata practic nelimitata, chiar si utilizat in mod intensiv cu accesorii cu miscare alternativa (bara de cosire) sau inertiale (masina tuns gazon, tocator de iarba).
Siguranta: noul ambreiaj permite oprirea imediata a utilajului, multumita franei automate incorporate, si a accesoriului in momentul parasiri ghidonului.
Confort: eliminarea pasilor preliminari pentru pornirea motorului; acesta din urma ramane pornit chiar si in cazul abandonari comenzilor de catre operator; ergonomia comenzilor cu o maneta de ambreiaj moale si progresiva.

Caracteristici tehnice

- 3 viteze in fata, 3 in revers in pozitia motocultivator
- 3 viteze in fata, 3 in revers in pozitia motocositoare
- inversor rapid al sensului de mers
- priza de forta la 990 rot/min. cu angrenaj in baie de ulei
- ambreiaj HIDRAULIC cu comanda manuala
- diferential cu blocaj
- frane de lucru si parcare independente la cele doua roti
- ghidon anti-vibratie reversibil si reglabil pe inaltime si in lateral
- dispozitiv de siguranta in conformitate cu regl. europene EN709/A
- roti 5.0-10 cu janta reglabilă


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BCS Motocultivator 740 Powersafe YANMAR L100 Low-noise 7.5 KW 8C8.P23B0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BCS Motocultivator 740 Powersafe YANMAR L100 Low-noise 7.5 KW 8C8.P23B0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.