Batman Arkham Knight + DLC PS4

127.92 lei (1 magazin)
Actiunea se petrece la un an dupa actiunile din Arkham City, intr-o zona mai dens populata din Ghotam, care este de cinci ori mai mare decat Arkham City. Ia parte la finalul serieri Batman Arkham in Batman Arkham Knight . In finalul exploziv al seriei Arkham, Batman se afla fata in fata cu cea mai mare amenintare a orasului pe care a jurat sa il protejeze. Scarecrow revine pentru a completa lista de infractori, printre care se numara si Penguin, Two-Face si Harley Quinn, care vor sa ...

Descriere


Batman Arkham Knight + DLC PS4

Actiunea se petrece la un an dupa actiunile din Arkham City, intr-o zona mai dens populata din Ghotam, care este de cinci ori mai mare decat Arkham City. Ia parte la finalul serieri Batman Arkham in Batman Arkham Knight . In finalul exploziv al seriei Arkham, Batman se afla fata in fata cu cea mai mare amenintare a orasului pe care a jurat sa il protejeze. Scarecrow revine pentru a completa lista de infractori, printre care se numara si Penguin, Two-Face si Harley Quinn, care vor sa il distruga pe Cavalerul Negru pentru totdeauna. Batman: Arkham Knight introduce versiunea unica a Batmobile-ului, conceputa de Rocksteady, care poate fi condus pentru prima oara in cadrul francizei Arkham. Adaugarea acestui vehicul legendar, combinata cu gameplay-ul seriei Batman Arkham, le ofera gamerilor o experienta completa si suprema in timp ce vor explora strazile intregului Gotham City.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Batman Arkham Knight + DLC PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Batman Arkham Knight + DLC PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.