Barum VANIS 2 195/70R15C 104/102R 8PR

Anvelopa de vara fabricata de binecunoscutul Continental destinata autoutilitarelor comerciale care au nevoie de un cauciuc rezistent in conditii de incarcare si utilizare intensiva. Profilul TransTech prezinta o conceptie robusta a benzii de rulare si astfel aceasta anvelopa pastreaza un nivel ridicat de siguranta si de performanta kilometrica chiar si in conditii meteorologice extreme. Santurile profunde ale benzii de rulare fac ca aceasta anvelopa sa ofere o aderenta excelenta inclu ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Barum VANIS 2 195/70R15C 104/102R 8PR

Anvelopa de vara fabricata de binecunoscutul Continental destinata autoutilitarelor comerciale care au nevoie de un cauciuc rezistent in conditii de incarcare si utilizare intensiva. Profilul TransTech prezinta o conceptie robusta a benzii de rulare si astfel aceasta anvelopa pastreaza un nivel ridicat de siguranta si de performanta kilometrica chiar si in conditii meteorologice extreme. Santurile profunde ale benzii de rulare fac ca aceasta anvelopa sa ofere o aderenta excelenta inclusiv pe timp de ploaie; manevrabilitatea perfecta de care face dovada TransTech este datorata designului benzii de rulare optimizat tehnic la conceptie. Viking TransTech acopera toate dimensiunile uzuale de anvelope pentru autoutilitarele comerciale, de la 14 la 16 inch si cu indici de viteza de la Q (160 km/h) la T (190 km/h)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Barum VANIS 2 195/70R15C 104/102R 8PR de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Barum VANIS 2 195/70R15C 104/102R 8PR sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.