Austria Email Puffer izolat PSM 1000

Puffer izolat AUSTRIA EMAIL PSM 1000 Pufferul sau stocatorul de caldura este folosit cel mai frecvent in instalatiile de incalzire cu cazane pe combustibil solid si este practic o acumulare de agent termic care se monteaza intre cazan si instalatia de incalzire. Producator: Austria Email Garantie: 2 ani. Puffer izolat AUSTRIA EMAIL PSM 1000 Folosind un astfel de acumulator de caldura in instalatia de incalzire autonomia de ardere poate creste cu minim 30 %, aceasta ajung ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Austria Email Puffer izolat PSM 1000

Puffer izolat AUSTRIA EMAIL PSM 1000

Pufferul sau stocatorul de caldura este folosit cel mai frecvent in instalatiile de incalzire cu cazane pe combustibil solid si este practic o acumulare de agent termic care se monteaza intre cazan si instalatia de incalzire.

Producator: Austria Email
Garantie: 2 ani.

Puffer izolat AUSTRIA EMAIL PSM 1000

Folosind un astfel de acumulator de caldura in instalatia de incalzire autonomia de ardere poate creste cu minim 30 %, aceasta ajungand pana la 24 de ore. Economia de combustibil este de peste 30% fata de o instalatie fara puffer, iar folosirea acestuia protejeaza cazanul si ii mareste durata de viata.
Volumul minim recomandat pentru un puffer este de 25 l / 1 kw, beneficiile fiind mult mai mari cu 40-50 l/1 kw.

#pozaR2#
 
Date tehnice:
 
- Volum: 1000 l
- Presiune de lucru: 3 bar
- Presiunea la testare: 4 bar
- Temperatura de lucru de la +3°C la 90°C
- Dimensiuni Øxh: 790x2135mm
- Masa: 176 kg
- Sunt realizate din otel St 37-2
- Izolatia realizata din polistiren rigid cu grosimea de 100 mm
- Racorduri: 9 x 1 1/2" 
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Austria Email Puffer izolat PSM 1000 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Austria Email Puffer izolat PSM 1000 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.