ARC System Works Blazblue Calamity Trigger Pc

89.00 lei
(1 magazin)
BlazBlue: Calamity Trigger este un fighting game dezvoltat de Arc System Works, care va fi lansat pentru PC si PSP in iunie 2010. BlazBlue, variantele Xbox 360 si PlayStation 3, a ajuns pe rafturile magazinelor la mijlocul anului 2009 primind review-uri pozitive din partea criticilor. Fiind un traditional fighting game 2D, doi oponenti se infrunta in meciuri de cate cinci runde, denumite "rebel". Fiecare personaj are cateo lovitura slaba, medie si puter ...

Descriere


ARC System Works Blazblue Calamity Trigger Pc

BlazBlue: Calamity Trigger este un fighting game dezvoltat de Arc System Works, care va fi lansat pentru PC si PSP in iunie 2010. BlazBlue, variantele Xbox 360 si PlayStation 3, a ajuns pe rafturile magazinelor la mijlocul anului 2009 primind review-uri pozitive din partea criticilor.

Fiind un traditional fighting game 2D, doi oponenti se infrunta in meciuri de cate cinci runde, denumite "rebel". Fiecare personaj are cateo lovitura slaba, medie si puternica, precum si o tehnica proprie, denumita "Drive Attack". BlazBlue: Calamity Trigger pentru PS3 si X360 a avut initial 12 personaje, cel mai mare in rank fiind Ragna the Bloodedge, protagonistul principal al seriei.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ARC System Works Blazblue Calamity Trigger Pc de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ARC System Works Blazblue Calamity Trigger Pc sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.