Angelcare Suport baie bleu

Suportul pentru baie Angelcare transforma baita bebelusului intr-o adevarata placere. Acest produs este un "must have" pentru orice lista de cumparaturi pentru nou -nascut gratie designului special, extrem de confortabil pentru bebelus si mai ales deoarece asigura imbaierea celui mic in conditii de maxima igiena. Suportul este realizat dintr-un material plastic resistant, cu textura speciala, asemeni unei plase, care permite scurgerea imediata a apei si uscarea rapida si este tratat s ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Angelcare Suport baie bleu

Suportul pentru baie Angelcare transforma baita bebelusului intr-o adevarata placere.
Acest produs este un "must have" pentru orice lista de cumparaturi pentru nou -nascut gratie designului special, extrem de confortabil pentru bebelus si mai ales deoarece asigura imbaierea celui mic in conditii de maxima igiena.
Suportul este realizat dintr-un material plastic resistant, cu textura speciala, asemeni unei plase, care permite scurgerea imediata a apei si uscarea rapida si este tratat special antimucegaire.
Acest suport de baie este recomandat pentru bebelusi de la nastere si la o greutate de maxim 14 kg.
Nu necesita asamblare speciala, fixandu-se direct in cadita bebelusului.
Suportul se poate agata usor intr-un cuier in baie pentru a fi depozitat intre doua bai.
Suportul de baie Angelcare este disponibil in doua variante de culoare: roz pentru fetite si bleu pentru baietei.
Suport pentru baie Angelcare Angelcare este nou, sigilat si livrat in ambalajul original.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Angelcare Suport baie bleu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Angelcare Suport baie bleu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.