Ampire DVX103

Noul DVX103 este una dintre cel mai bun cititor multimediaUnitate cu Disc cititor  DVDPuteți folosi de asemenea Stick Port USB până la 8 GB sau hard disk-uri de până la 80 GBKit instalare 1 DINControl la distanță cu infraroșu- Formate suportate: DVD, USB, SVCD, MVCD, MSVCD, VCD1.0 și 2.0, MPEG4, WMA, CD-DA, MP3, JPEG- În format Dolby Digital Audio- Subtitrari- Memorie ultima poziție cu operațiuni disc (nu cu MPEG4)- Semnal video 1Vp-p- Audio semnal 6Vpp ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Ampire DVX103

Noul DVX103 este una dintre cel mai bun cititor multimediaUnitate cu Disc cititor  DVDPuteți folosi de asemenea Stick Port USB până la 8 GB sau hard disk-uri de până la 80 GBKit instalare 1 DINControl la distanță cu infraroșu- Formate suportate: DVD, USB, SVCD, MVCD, MSVCD, VCD1.0 și 2.0, MPEG4, WMA, CD-DA, MP3, JPEG- În format Dolby Digital Audio- Subtitrari- Memorie ultima poziție cu operațiuni disc (nu cu MPEG4)- Semnal video 1Vp-p- Audio semnal 6Vpp (2.1V RMS)- IR control de la distanță- Receptor IR extern- Suport de montare inclus- Montaj poziție verticală, orizontală- 1 intrare AV- Ieșire 1 AV- 1 Ieșire coaxială digitală- 1 port USB pentru USB lipeste până la 8 GB și 2,5 '' hard disk-uri de până la 80GB (FAT32)(În cazul în care unitatea hard disk nu este detectat, unitatea hard disk, de asemenea, trebuie să fie alimentat de la o sursă de alimentare externă)- Procesor digital DSP Sound- Jack pentru căști- Meniu de operare pe ecran- Instrucțiunile de montare de utilizare- RoHS Compliant- Dimensiuni 159x43mm (WxH), 164mm adâncime de montaj- 1.6 kg Greutate- 12VDC Tensiunea de alimentare- Consumul de energie 15W max.  

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ampire DVX103 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ampire DVX103 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.