Amphion Boxe de podea - Krypton3 - Mesteacan

80 798.00 lei (1 magazin)
Boxe podea de inalta fidelitate. Krypton este proiectul de referinta al firmei Amphion si are o istorie de 15 ani. Krypton3 este foarte evoluat, format pe baza unui sistem 3 Way full range, ceea ce face posibila auditia muzicii in toata deplinatatea ei realista, reproducand sunetul unei sali de concert.  Krypton3 are difuzoare unice paper-papyrus 8" pentru medii, care practic se comporta ca mai multe difuzoare intr-unul singur, datorita plasarii atente a driverului impreuna cu ce ...

Descriere


Amphion Boxe de podea - Krypton3 - Mesteacan

Boxe podea de inalta fidelitate.

Krypton este proiectul de referinta al firmei Amphion si are o istorie de 15 ani. Krypton3 este foarte evoluat, format pe baza unui sistem 3 Way full range, ceea ce face posibila auditia muzicii in toata deplinatatea ei realista, reproducand sunetul unei sali de concert. 

Krypton3 are difuzoare unice paper-papyrus 8" pentru medii, care practic se comporta ca mai multe difuzoare intr-unul singur, datorita plasarii atente a driverului impreuna cu cel de frecvente inalte, formand impreuna o sursa de sunet punctiforma TAPS (Time Accurate Point Source) care lucreaza incepand de la 160 Hz in sus. 

Frecventele critice 600-2000 Hz sunt transformate de catre profilul conului midrange in ceva similar cu un con de 4 inch, fapt care genereaza aer si nuantze, avand distorsiuni scazute si putere inalta a unui con de 8 inch practic.

Claritatea frecventelor medii impreuna cu puterea data de driverele de opt inch la unison va vor face sa va intrebati cum ati putut trai pana acum cu driverele de 6.5 inch pe care alti fabricanti le ofera la acest nivel de pret.

Krypton3 va functiona perfect chiar si in camere mici datorita controlului dispersiei sunetului ingenioasa si a conceptului cardioid midrange, care face ca boxa sa fie mai putin sensibila fata de pereti si imprejurimi. Deasemenea se poate pune in zone dificile precum ferestre mari apropiate de boxa, care in mod normal creaza neregularitati in imaginea sonora la alte boxe...

Krypton3 va reduce reflexiile nedorite din ambele laterale si din spate cu pana la 20 dB, astfel ca veti asculta mai putin camera si mai mult muzica dvs. In casa dvs de acum. Sau in viitoarea casa.

  • Raspuns in frecventa: 22 Hz to 30.000 Hz
  • Sensibilitate: 89 dB
  • Impedanta: 4 ohms
  • Mod operare: Waveguide tweeter,Cardioid dispersion midrange,2 port changeable bass reflex
  • Crossover: 160, 1200 Hz
  • Tweeter: New special Amphion "Integrator" Titanium tweeter, made by SEAS
  • Midrange: 2 x 8" paper papyrus
  • Woofer: 10" Aluminium
  • Dimensiuni H x W x D: 1370 mm x 240 mm x 470 mm


Finisaj: Negru, Alb, Mesteacan, Nuc

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Amphion Boxe de podea - Krypton3 - Mesteacan de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Amphion Boxe de podea - Krypton3 - Mesteacan sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.