Alveus Dozator detergent cu cap patrat, 0.5 L, crom (1069687)

Dozator detergent Alveus cu cap patrat, 0.5 L, crom Compatibil cu toate chiuvetele Alveus Dozatoarele de detergent se montează uşor pe chiuvetele de bucătărie. Acestea se potrivesc tuturor tipurilor de blat (până la 6 cm) şi pot reţine 0.5 litri de detergent lichid. Dozatorul este creat pentru o utilizare comfortabilă, putând fi folosit cu o singură mână. Când este apăsată pompa, cantitatea dorită de detergent este eliberată pe burete. Dozat ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Alveus Dozator detergent cu cap patrat, 0.5 L, crom (1069687)

Dozator detergent Alveus cu cap patrat, 0.5 L, crom

Compatibil cu toate chiuvetele Alveus

Dozatoarele de detergent se montează uşor pe chiuvetele de bucătărie. Acestea se potrivesc tuturor tipurilor de blat (până la 6 cm) şi pot reţine 0.5 litri de detergent lichid.

Dozatorul este creat pentru o utilizare comfortabilă, putând fi folosit cu o singură mână. Când este apăsată pompa, cantitatea dorită de detergent este eliberată pe burete. Dozatorul poate fi umplut fie cu detergent lichid de vase, fie cu săpun lichid.

Dozatorul se montează direct pe partea superioară a chiuvetei şi poate fi îndepărtat în orice moment pentru a verifica nivelul de detergent din recipientul transparent şi pentru reumplerea acestuia, dacă este necesar.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Alveus Dozator detergent cu cap patrat, 0.5 L, crom (1069687) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Alveus Dozator detergent cu cap patrat, 0.5 L, crom (1069687) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.