Alevia Ceai pentru prostata 20

de la 7,19 lei (3 magazine)
Compoziţie:Ghimpe, pufulita cu flori mici, urzica moarta alba, galbenele, muguri de pin, coada calului, roinita.Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic. ...

Descriere


Alevia Ceai pentru prostata 20

Compoziţie:Ghimpe, pufulita cu flori mici, urzica moarta alba, galbenele, muguri de pin, coada calului, roinita.Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Alevia Ceai pentru prostata 20 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Alevia Ceai pentru prostata 20 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.