Alcon Freshlook Colors Blue - 30 purtari (2 lentile/cutie)

Lentile de contact colorate albastre – Freshlook Colors Blue Lentile care pot fi purtate zilnic sau ocazional timp de 30 zile. Schimba culoarea ochilor si ofera un confort absolut . Pretul afisat este final si este pentru o singura pereche (2 lentile), protectie UV. Lentilele sunt fara dioptrii. ! Este recomandat sa achizitionati si solutia de intretinere pentru lentile . (va rugam accesati butonul accesorii) --- Caracteristici --- Raza de curbura: 8.6 mm Continut de apa: ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Alcon Freshlook Colors Blue - 30 purtari (2 lentile/cutie)

Lentile de contact colorate albastre – Freshlook Colors Blue Lentile care pot fi purtate zilnic sau ocazional timp de 30 zile. Schimba culoarea ochilor si ofera un confort absolut . Pretul afisat este final si este pentru o singura pereche (2 lentile), protectie UV. Lentilele sunt fara dioptrii. ! Este recomandat sa achizitionati si solutia de intretinere pentru lentile . (va rugam accesati butonul accesorii) --- Caracteristici --- Raza de curbura: 8.6 mm Continut de apa: 55% Diametru: 14,5 mm Mod de purtare: Purtare zilnica Material: Hidrogel Producator: Alcon / Ciba Vision Transmisibilitate oxigen: 20 Dk/t Model: Freshlook Colors Blue Perioada Utilizare: 30 purtari Produsele comercializate dispun de certificatele de calitate 'CE', 'ISO 9001' si aviz Ministerul Sanatatii . Gama FRESHLOOK COLORBLENDS - sunt lentile cu aspect natural realizate prin combinatia a 3 culori, cu efect de schimbare radicala sau subtila a culorii ochiului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Alcon Freshlook Colors Blue - 30 purtari (2 lentile/cutie) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Alcon Freshlook Colors Blue - 30 purtari (2 lentile/cutie) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.