AGT Motosapa cu motor AGT 5580 H 5.5 Cp

2 899.01 lei
(1 magazin)
 AGT 5580 este un model de motosapa dotat cu un motor profesional HONDA OHV.Acest tip de motosapatoare AGT 5580 este echipat cu dispozitiv de siguranta.Cilindrul este din fonta pentru o mai lunga durata de viata.Oprirea automata a motorului in cazul pierderii controlului asupra masinii.Modelul AGT 5580 H  garanteaza posibilitatea utilizarii muntifunctionala in domeniul gradina si padure.Maneta cu dubla actionare respecta ultimele cerinte ale standardului E ...

Descriere


AGT Motosapa cu motor AGT 5580 H 5.5 Cp


 AGT 5580 este un model de motosapa dotat cu un motor profesional HONDA OHV.

Acest tip de motosapatoare AGT 5580 este echipat cu dispozitiv de siguranta.

Cilindrul este din fonta pentru o mai lunga durata de viata.

Oprirea automata a motorului in cazul pierderii controlului asupra masinii.

Modelul AGT 5580 H  garanteaza posibilitatea utilizarii muntifunctionala in domeniul gradina si padure.

  • Maneta cu dubla actionare respecta ultimele cerinte ale standardului European EN-709 cu privire la siguranta utilizatorului.

Actionareamanetei se poate realizeaza doar dupa deblocarea sigurantei,preintampinandu-se astfel actionarea involuntara aacesteia.


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul AGT Motosapa cu motor AGT 5580 H 5.5 Cp de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru AGT Motosapa cu motor AGT 5580 H 5.5 Cp sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.