AEG F78700VI1P

5 913.70 lei (1 magazin)
Detalii Produs Tip Complet incorporabila Capacitate 15 seturi Clasa energetica A++ Clasa de eficienta la spalare A Clasa de eficienta la uscare A Numar programe 8 Nivele de temperatura 5 Display digital Da Dimensiuni 60 latime cm Caracteristici Constructive Culoare Alb Dimensiuni (l x L x A) 81.8 x 59.6 x 55 cm Indicatori LED ...

Descriere


AEG F78700VI1P

Detalii Produs
Tip Complet incorporabila
Capacitate 15 seturi
Clasa energetica A++
Clasa de eficienta la spalare A
Clasa de eficienta la uscare A
Numar programe 8
Nivele de temperatura 5
Display digital Da
Dimensiuni 60 latime cm
Caracteristici Constructive
Culoare Alb
Dimensiuni (l x L x A) 81.8 x 59.6 x 55 cm
Indicatori LED Iluminare pe podea in doua culori: O lumina rosie pe podea indica faptul ca programul inca este activ, o lumina verde ca acesta s-a terminat.
Alte Detalii
Delay Timer 1-24 ore
Consum apa 11 l
Consum de energie 0.961 kWh
Nivel de zgomot 41 dBA
Altele - Optiune Multitab (functioneaza cu pastile tip 3-4-5 in 1)
- ExtraSilent - Program extrem de silentios
- Program dedicat pentru pahare
- Sistem de uscare: uscare activa cu recondensare
- Brat de aspersiune tip satelit cu 5 intensitati
- Functie de oprire automata Auto Off: AEG a echipat masinile de spalat vase ProClean cu o modalitate inovatoare de economisire a energiei. Functia AutoOff este o functie unica ce deconecteaza automat aparatul de la reteaua de electricitate, la 10 minute dupa ciclul de functionare, economisind astfel energie atunci cand masina este in stand-by.
- Masina de spalat vase cu tehnologice SenzorLogic
Informatii Suplimentare
Informatii suplimentare - Optiune Multitab - Detergentii noi aparuti pe piata determina aparitia unei noi tehnologii de spalare. AEG-Electrolux a inventat noua functie Multitab. Cu ajutorul acesteia se reseteaza parametrii masinii de spalat vase, durata si temperatura predeterminate, pentru folosirea cu orice fel de tablete de detergenti. Combinatia eficientei detergentului, duritatea apei si ciclul optim de spalare va ofera cele mai bune rezultate de cost.
- SenzorLogic detecteaza nivelul de incarcare si regleaza consumul de apa si energie in functie de aceasta.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul AEG F78700VI1P de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru AEG F78700VI1P sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.