Adbor - Saniuta X-drive Complet

Saniuta pentru copii Adbor X-drive Complet este o saniuta cu talpi late, pentru o alunecare de exceptie! In plus, este confortabila, cu spatar inalt, foarte rezistenta si un saculet calduros. Caracteristici: Saniuta pentru copii cu cadru metalic rezistent, vopsit in camp electrostatic, rezistent la coroziune. Saniuta pentru copii cu sezut din material plastic de foarte buna calitate. Saniuta are un spatar metalic detasabil. Saniuta are o curea rezistenta cu ajutorul careia poate fi uso ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Adbor - Saniuta X-drive Complet

Saniuta pentru copii Adbor X-drive Complet este o saniuta cu talpi late, pentru o alunecare de exceptie! In plus, este confortabila, cu spatar inalt, foarte rezistenta si un saculet calduros. Caracteristici: Saniuta pentru copii cu cadru metalic rezistent, vopsit in camp electrostatic, rezistent la coroziune. Saniuta pentru copii cu sezut din material plastic de foarte buna calitate. Saniuta are un spatar metalic detasabil. Saniuta are o curea rezistenta cu ajutorul careia poate fi usor trasa. Saniuta are un maner cu ajutorul caruia poate fi impinsa. Saniuta are adaptor pentru prinderea pe cadru a scaunului auto tip scoica sau a landoului de carucior cu sistem de prindere tip Adbor. Saniuta XDrive Complet este dotata cu sac de iarna special, impermeabil, foarte calduros, captusit pe interior cu lana ecologica. Sacul de iarna este incapator si poate fi folosit pentru copii de la varsta de 7 luni si pana la 3-4 ani. Sacul de iarna este prevazut cu fermoar, snur cu ajutorul caruia se strange in jurul copilului si orificii pentru prinderea centurii. Culori disponibile pentru sacul de iarna: rosu, bleumarin, grafit. Va rugam sa specificati in comanda culoarea dorita pentru sac. Greutatea saniutei: 5.2 kilograme Greutate maxima admisa: 100 kilograme Varsta recomandata: de la 7 luni Dimensiuni sezut L x l : 65 x 18 centimetri Dimensiune sanie: 116 x 23 x 20 centimetri Dimensiuni spatar: (inaltime,sezut,lungime): 42 x 28 x 25 cm.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Adbor - Saniuta X-drive Complet de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Adbor - Saniuta X-drive Complet sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.