Activision Guitar Hero: Warriors of Rock (XBOX360)

Warriors of rock ofera sute de ore de rejucabilitate prin intermediul Quickplay+, ce ofera 13 provocari total unice pentru fiecare piesa, precum și pentru cele mai importante cantece de la World Tour încoace. Provocarile includ Band Streak, High Score și Power Challenge. Oferind cea mai mare lista de piese din istoria Guitar Hero, Warriors of rock are peste 90 de melodii de la formații precum Black Sabbath, Megadeth, Slipknot, Queen, Muse, Kiss. Exista și piese re-à ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Activision Guitar Hero: Warriors of Rock (XBOX360)

Warriors of rock ofera sute de ore de rejucabilitate prin intermediul Quickplay+, ce ofera 13 provocari total unice pentru fiecare piesa, precum și pentru cele mai importante cantece de la World Tour încoace. Provocarile includ Band Streak, High Score și Power Challenge. Oferind cea mai mare lista de piese din istoria Guitar Hero, Warriors of rock are peste 90 de melodii de la formații precum Black Sabbath, Megadeth, Slipknot, Queen, Muse, Kiss. Exista și piese re-înregistrate pentru joc și o piesa realizata special pentru Warriors of rock (Dave Mustaine de la Megadeth - Sudden Death), pentru Quest Mode.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Activision Guitar Hero: Warriors of Rock (XBOX360) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Activision Guitar Hero: Warriors of Rock (XBOX360) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.