Activision Call of Duty: Ghosts (Xbox ONE)

de la 83.72 lei
(2 magazine)
Call of Duty: Ghosts este un first-person shooter de la Activision si va fi al 10-lea titlu din renumita serie Call of Duty si al saselea dezvoltat de Infinity Ward.Modul multiplayer in Call of Duty: Ghosts va fi diferit de toate celelalte. Dezvoltatorii au facut cateva dezvaluiri: personajele pot fi personalizabile, hartile sunt dinamice si multe miscari noi ale personajelor ca alunecarea, sprijinirea de colturile cladirilor, precum si o mai buna interactionare cu mediul.Actiunea din ...

Descriere - Activision Call of Duty: Ghosts (Xbox ONE)
Call of Duty: Ghosts este un first-person shooter de la Activision si va fi al 10-lea titlu din renumita serie Call of Duty si al saselea dezvoltat de Infinity Ward.
Modul multiplayer in Call of Duty: Ghosts va fi diferit de toate celelalte. Dezvoltatorii au facut cateva dezvaluiri: personajele pot fi personalizabile, hartile sunt dinamice si multe miscari noi ale personajelor ca alunecarea, sprijinirea de colturile cladirilor, precum si o mai buna interactionare cu mediul.
Actiunea din Call of Duty: Ghosts are loc intr-un viitor apropiat, in urma unei catastrofe care a schimbat echilibrul marilor puteri la nivel global. Ca rezultat, Statele Unite si-au pierdut suprematia. Zece ani mai tarziu, apare un inamic puternic ca si amenintare pentru Statele Unite, dar ultimii soldati ramasi din Fortele Speciale US din fiecare filiala de unesc si formeaza un grup de soldati de elita numit “Ghosts”, care sunt hotarati sa nimiceasca toate pericolele pentru a proteja ceea ce a mai ramas din America.Un nou motor grafic – motorul grafic next-gen al jocului introduce un nivel al inovatiei fara precedent, oferind personaje reale, medii impresionante si animatii extrem de reale, toate aduse la viata cu ajutorul sistemelor avansate de iluminare.
Multiplayer next-gen – inarmat cu un nou motor grafic, Call of Duty: Ghosts redefineste experienta multiplayer specifica francizei. Harti dinamice cu inundatii  si cutremure. De asemenea, datorita personalizarii personajelor, jucatorii vor avea control total asupra soldatului lor. Acestea sunt doar doua din numeroasele inovatii din experienta multiplayer a jocului Call of Duty: Ghosts.
Un nou univers Call of Duty – pentru prima oara in istoria francizei, jucatorii  vor avea rolul de underdog in Call of Duty: Ghosts. Intr-un numar redus si neinarmati, jucatorii trebuie sa lupte pentru a apara natiunea.

 


Caracteristici
Platforma: XBOX ONE
Gen: Shooter
Tip Suport: BluRay
Data Lansarii: 20 Decembrie 2013
PEGI: +18
ERSB: Mature
Forma: Joc de sine statator

Cod producator: Call of Duty Ghosts

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Activision Call of Duty: Ghosts (Xbox ONE) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Activision Call of Duty: Ghosts (Xbox ONE) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.