Activision Barbie Diaries: High School Mysteries - PC

39.00 lei (1 magazin)
Au disparut obiecte de valoare destinate licitatiei de caritate a liceului! Ajut-o pe Barbie sa le recupereze. Împreuna puteti rezolva acest mister. Inspirat din Barbie Diaries, filmul pe DVD de mare succes, jocul High School Mystery le are în rolurile principale pe Barbie, Tia si Courtney (membre ale trupei muzicale Charmz), care trebuie sa rezolve câteva situatii foarte încurcate. Ajut-o pe Barbie sa-si exploreze liceul în cautarea indiciilor. Discuta cu profesorii si colegii p ...

Descriere


Activision Barbie Diaries: High School Mysteries - PC

Au disparut obiecte de valoare destinate licitatiei de caritate a liceului! Ajut-o pe Barbie sa le recupereze. Împreuna puteti rezolva acest mister. Inspirat din Barbie Diaries, filmul pe DVD de mare succes, jocul High School Mystery le are în rolurile principale pe Barbie, Tia si Courtney (membre ale trupei muzicale Charmz), care trebuie sa rezolve câteva situatii foarte încurcate. Ajut-o pe Barbie sa-si exploreze liceul în cautarea indiciilor. Discuta cu profesorii si colegii pentru a descoperi noi dovezi si a-i demasca pe cei vinovati. Rezolvarea misterelor nu a fost niciodata atât de palpitanta!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Activision Barbie Diaries: High School Mysteries - PC de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Activision Barbie Diaries: High School Mysteries - PC sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.