ABAC Compresor aer industrial PRO B5900B/200 CT 5.5

ABAC Compresor aer industrial PRO B5900B/200 CT 5.5
7,528.06 lei
(1 magazin)
Regulator de presiune in dotarea standard .Motor monofazat cu protectie termica si cu pornire automata.Echilibrare perfecta intre capul compresor si vasul de presiune . Posibilitatea de a verifIca presiunea din interiorul rezervorului cu ajutorul manometrului din dotare .Cilindru din fonta  va asigura randament maxim  si un timp de folosire indelungat .Presostat cu supapa de descarcare a aerului cu inchidere intarziata care faciliteaza pornirea usoara a motorului Toate modele ...

Descriere - ABAC Compresor aer industrial PRO B5900B/200 CT 5.5


Regulator de presiune in dotarea standard .
Motor monofazat cu protectie termica si cu pornire automata.
Echilibrare perfecta intre capul compresor si vasul de presiune .
Posibilitatea de a verifIca presiunea din interiorul rezervorului cu ajutorul manometrului din dotare .
Cilindru din fonta  va asigura randament maxim  si un timp de folosire indelungat .
Presostat cu supapa de descarcare a aerului cu inchidere intarziata care faciliteaza pornirea usoara a motorului
Toate modelele sunt dotate cu supapa de siguranta care intervine in momentul functionarii anormale a presostatului garantand astfel siguranta aparatului.
Pentru schimbul de ulei se recomanda folosirea unui Ulei mineral de tip API CC/SC SAE40 , iar pentru sezonul rece se recomanda API CC/SC SAE 20.           

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ABAC Compresor aer industrial PRO B5900B/200 CT 5.5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ABAC Compresor aer industrial PRO B5900B/200 CT 5.5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.