2K Captain Morgane and the Golden Turtle

148.18 lei
(1 magazin)
Captain Morgane and the Golden Turtle PC este un joc de aventura point-and-click lansat de Reef Entertainment pe 24 februarie 2012, pentru PC, PS3, Nintendo DS si Wii. Jocul urmareste povestea eroinei principale Morgane Castillo de-a lungul a 5 insule si peste 50 de locatii, aventuri ce au ca final trecerea la statutul de capitan pentru cea mai temuta femeie pirat. ...

Descriere


2K Captain Morgane and the Golden Turtle

Captain Morgane and the Golden Turtle PC este un joc de aventura point-and-click lansat de Reef Entertainment pe 24 februarie 2012, pentru PC, PS3, Nintendo DS si Wii. 

Jocul urmareste povestea eroinei principale Morgane Castillo de-a lungul a 5 insule si peste 50 de locatii, aventuri ce au ca final trecerea la statutul de capitan pentru cea mai temuta femeie pirat.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul 2K Captain Morgane and the Golden Turtle de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru 2K Captain Morgane and the Golden Turtle sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.