1mob Mobila birou Assi

1 499.00 lei (1 magazin)
Impunător, modern şi deosebit de rafinat, acesta este setul de mobilă Assi sau o carte de vizită pentru oamenii de afaceri eficienţi. Design-ul îşi păstrează liniile drepte, simple într-o combinaţie elegantă de culori, dând naştere unei atmosfere pline de clasă. Corpul dulap de stocare a documentelor este cvadruplu compartimentat şi poate fi închis cu yale individuale. Setul este realizat din PAL melaminat de 18 mm, bicromat şi cantuit cu AB ...

Descriere


1mob Mobila birou Assi

Impunător, modern şi deosebit de rafinat, acesta este setul de mobilă Assi sau o carte de vizită pentru oamenii de afaceri eficienţi.

Design-ul îşi păstrează liniile drepte, simple într-o combinaţie elegantă de culori, dând naştere unei atmosfere pline de clasă. Corpul dulap de stocare a documentelor este cvadruplu compartimentat şi poate fi închis cu yale individuale.

Setul este realizat din PAL melaminat de 18 mm, bicromat şi cantuit cu ABS, cu balamale şi accesorii producţie Italia.

Două compartimente ale dulapului au uşi de sticlă.

 

Dimensiuni birou:

Lungime: 1900 mm
Latime: 1600 mm
Adancime blat lucru: 700 mm
Adancime blat lateral: 600 mm
Inaltime: 750 mm

Dimensiuni corp:

Lungime: 3200 mm
Inaltime: 1100 mm
Adancime: 350 mm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul 1mob Mobila birou Assi de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru 1mob Mobila birou Assi sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.