1mob Corp stocare documente Goffi

1 179.00 lei
(1 magazin)
Modelul Goffi este o piesă de mobilier elaborată în urma îmbinării perfecte a trei module aproape identice. Un număr mare de poliţe poate fi folosit creativ pentru decoraţiuni sau alte materiale, în timp ce documentele sunt păstrate ordonat şi discret în rafturile centrale închise. PAL-ul EGGER de 18 mm grosime, cantuit cu ABS, cu balamale şi accesorii producţie Italia, este prezentat într-o versiune coloristică cu impact energetic poziti ...

Descriere - 1mob Corp stocare documente Goffi


Modelul Goffi este o piesă de mobilier elaborată în urma îmbinării perfecte a trei module aproape identice. Un număr mare de poliţe poate fi folosit creativ pentru decoraţiuni sau alte materiale, în timp ce documentele sunt păstrate ordonat şi discret în rafturile centrale închise.

PAL-ul EGGER de 18 mm grosime, cantuit cu ABS, cu balamale şi accesorii producţie Italia, este prezentat într-o versiune coloristică cu impact energetic pozitiv.

Dimensiuni :

Lungime: 2400 mm
Adancime: 300 mm
Inaltime: 1600 mm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul 1mob Corp stocare documente Goffi de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru 1mob Corp stocare documente Goffi sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.