1mob Birou directorial Mauriello

1 580.00 lei (1 magazin)
Mauriello prezintă un stil neconvenţional şi cu totul ieşit din tiparele birourilor directoriale. Este definit ca un bloc compact din PAL 18 si 36 mm grosime produs in Austria, cantuit cu ABS, în două variante cromatice, având o structură rectangulară ce uneşte printr-o decoraţiune blatul lat cu spaţiul pentru păstrarea documentelor, divizat în trei sertare. Glisierele şi mânerele satinate sunt importate din Italia. Dimensiuni:  L ...

Descriere


1mob Birou directorial Mauriello

Mauriello prezintă un stil neconvenţional şi cu totul ieşit din tiparele birourilor directoriale.

Este definit ca un bloc compact din PAL 18 si 36 mm grosime produs in Austria, cantuit cu ABS, în două variante cromatice, având o structură rectangulară ce uneşte printr-o decoraţiune blatul lat cu spaţiul pentru păstrarea documentelor, divizat în trei sertare.

Glisierele şi mânerele satinate sunt importate din Italia.

Dimensiuni: 

Lungime: 1700 mm
Adancime: 600 mm
Inaltime: 750 mm 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul 1mob Birou directorial Mauriello de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru 1mob Birou directorial Mauriello sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.