1mob Birou director Baldini

1 550.00 lei (1 magazin)
La prima vedere, birou managerial Baldini se face remarcat prin combinaţia elegantă de alb perlat şi o nuanţă spectaculoasă de lemn gri şi liniile curate, lipsite de ornamentaţii inutile. I s-a sporit utilitatea prin adăugarea unui rollbox alb cu sertare, prevăzut cu închidere centralizată. Pentru execuţia sa a fost utilizat PAL import Austria, 18 şi 36 mm grosime, cu canturi ABS şi feronerie de provenienţă Italia. Dimensiuni: Lungime: 2000 mm Adan ...

Descriere


1mob Birou director Baldini

La prima vedere, birou managerial Baldini se face remarcat prin combinaţia elegantă de alb perlat şi o nuanţă spectaculoasă de lemn gri şi liniile curate, lipsite de ornamentaţii inutile.

I s-a sporit utilitatea prin adăugarea unui rollbox alb cu sertare, prevăzut cu închidere centralizată.

Pentru execuţia sa a fost utilizat PAL import Austria, 18 şi 36 mm grosime, cu canturi ABS şi feronerie de provenienţă Italia.

Dimensiuni:

Lungime: 2000 mm
Adancime: 700 mm
Inaltime: 750 mm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul 1mob Birou director Baldini de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru 1mob Birou director Baldini sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.