1mob Biblioteca stocare Pistilli

1 230.00 lei (1 magazin)
Cu linii graţioase şi spaţiu de depozitare eficient compartimentat, Pistilli îşi poate îndeplini la fel de bine rolul de mobilier auxiliar într-un birou amenajat cu mult stil, precum şi cel de bibliotecă într-un dormitor pentru tineret sau living de mai mici dimensiuni. Centrul cu cinci sertare spaţioase este încadrat de rafturi deschise de diferite mărimi. A fost confecţionat din PAL 18 şi 36 mm de provenienţă Austria, cantuit cu ABS ş ...

Descriere


1mob Biblioteca stocare Pistilli

Cu linii graţioase şi spaţiu de depozitare eficient compartimentat, Pistilli îşi poate îndeplini la fel de bine rolul de mobilier auxiliar într-un birou amenajat cu mult stil, precum şi cel de bibliotecă într-un dormitor pentru tineret sau living de mai mici dimensiuni.

Centrul cu cinci sertare spaţioase este încadrat de rafturi deschise de diferite mărimi.

A fost confecţionat din PAL 18 şi 36 mm de provenienţă Austria, cantuit cu ABS şi nuanţat dicromatic, cu glisiere şi mânere de aluminiu produse în Italia.

Dimensiuni :

Lungime: 1050 mm
Adancime: 350 mm
Inaltime: 1050 mm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul 1mob Biblioteca stocare Pistilli de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru 1mob Biblioteca stocare Pistilli sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.