1C Company 13th Century: Death or Glory PC

13th Century: Death or Glory este un joc de strategie dezvoltat de Unicorn Game StudiosĀ  si lansat de 1C Company si Atari in anul 2008. 13th Century: Death Or Glory va ofera o perspectiva profunda si captivanta a razboiului medieval ajutandu-va totodata sa intelegeti intamplarile celui mai sangeros secol al istoriei. Avand rolul unor lideri militari ai secolului al 13 lea, jucatorii vor avea posibilitatea sa-si testeze propriile forte armate impotriva natiunilor vecine. Printre nat ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


1C Company 13th Century: Death or Glory PC

13th Century: Death or Glory este un joc de strategie dezvoltat de Unicorn Game StudiosĀ  si lansat de 1C Company si Atari in anul 2008.

13th Century: Death Or Glory va ofera o perspectiva profunda si captivanta a razboiului medieval ajutandu-va totodata sa intelegeti intamplarile celui mai sangeros secol al istoriei.

Avand rolul unor lideri militari ai secolului al 13 lea, jucatorii vor avea posibilitatea sa-si testeze propriile forte armate impotriva natiunilor vecine. Printre natiunile care vor putea fi jucate se numara englezii, francezii, mongolii, germanii si rusii. Jocul este compus din cinci campanii care vor acoperi cele mai cunoscute batalii ale secolului. Cele cinci campanii ale 13 th Century: Death or Glory cuprind peste 30 de batalii si se desfasoara in scenarii special concepute pentru a personaliza fiecare zona de conflict. Englezii vor lupta la Evesham, apoi la Falkirk, Conwy, Lincoln si Lewes, in timp ce rusii isi vor da viata la Yaroslav, la Torchev, Lacul Peipus, Rakovor si Lipitsa. Francezii vor inrosi pamantul la Tailleburg, la Muret, Tagliarozzo, Benevento si Bouvines, etc
Dificultatea jocului consta in faptul ca bataliile sunt concepute dupa principiul foarfeca-piatra-hartie. Pentru a putea castiga, trebuie sa iei in consideratie ce forte iti stau in cale si care sunt punctele lor tari, respectiv cele slabe. Desi unele aspecte sunt evidente (de exemplu sa tii cavaleria departe de sulitasi sau de a-ti pozitiona arcasii pe teren ridicat), caracteristicile fiecarei unitati sunt foarte detaliate, dandu-ti foarte multe coordonate de urmarit in timpul luptelor.
Hartile sunt destul de detaliate pentru a obliga jucatorul sa se foloseasca la maxim de relief, aceasta fiind una din conditiile pentru victorie. Nu lipsesc dealurile de pe care arcasii au o pozitie excelenta de tragere si nici potecile pe care cavaleria le poate folosi pentru a intreprinde atacuri surpriza. Raurile iti pot oferi un grad ridicat de protectie pentru a reusi sa formezi o defensiva de nestrapuns, asa ca nevoia de a gandi atent dispunerea formelor de relief inainte de a da cel mai mic ordin simuleaza perfect conditiile razboiului medieval. Grafica atent creata, precum si peisajele spectaculoase au grija ca toate campurile de razboi sa fie pline de viata inaintea inclestarii.
Atentie, cea mai mica greseala te poate costa victoria, chiar daca ti se pare, la un moment dat, ca soarta ti-a suras.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul 1C Company 13th Century: Death or Glory PC de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru 1C Company 13th Century: Death or Glory PC sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.