Zone Denmark Covoraș din bumbac pentru baie Tiles, 80 x 50 cm, verde petrol

189.00 lei (1 magazin)
O senzație moale și plăcută la atingere ce te va întâmpina imediat ce vei ieși din duș. Este vorba despre covorașul de baie Zone Tiles , a cărui moliciune este asigurată de compoziția sa din bumbac 100%, dar care încâtă și prin designul său, creație a trio-ului danez VE2. Aceștia s-au inspirat din clasicele gresii înguste, a căror atemporalitate a dat naștere acestui covoraș practic. Parametri de bază Lungime 80 c ...

Descriere


Zone Denmark Covoraș din bumbac pentru baie Tiles, 80 x 50 cm, verde petrol

O senzație moale și plăcută la atingere ce te va întâmpina imediat ce vei ieși din duș. Este vorba despre covorașul de baie Zone Tiles, a cărui moliciune este asigurată de compoziția sa din bumbac 100%, dar care încâtă și prin designul său, creație a trio-ului danez VE2. Aceștia s-au inspirat din clasicele gresii înguste, a căror atemporalitate a dat naștere acestui covoraș practic.

Parametri de bază
Lungime

80 cm

Lățime

50 cm

Greutate

750 g

Caracteristici

Antiderapant, Adecvat pentru încălzire prin podea, Lavabil

Material și îngrijire
Densitate

1800 g/m²

Material

Textil

Compoziție țesătură

100% bumbac

Îngrijire

Spălare la 40°c

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zone Denmark Covoraș din bumbac pentru baie Tiles, 80 x 50 cm, verde petrol de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zone Denmark Covoraș din bumbac pentru baie Tiles, 80 x 50 cm, verde petrol sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.