Zokura z1226

Descriere Zokura 800W 2 felii Negru Sandwich maker 3 in 1, 2 felii, 800 W - Zokura Ati vrea sa serviti un sandvis cu cheddar si bacon, vafe delicioase sau un panini? Combinatiile sunt nenumarate atunci cand aveti aparatul pentru sandvisuri 3 in 1 de la Zokura la dispozitie! Sandwich maker-ul 3 in 1 este o modalitate practica de a prepara un mic-dejun satios in doar cateva minute. Aparatul dispune de 3 seturi de placi detasabile antiaderente cu dimensiunea 23 x 13 cm : gri ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Zokura z1226

Descriere Zokura 800W 2 felii Negru
Sandwich maker 3 in 1, 2 felii, 800 W - Zokura

Ati vrea sa serviti un sandvis cu cheddar si bacon, vafe delicioase sau un panini? Combinatiile sunt nenumarate atunci cand aveti aparatul pentru sandvisuri 3 in 1 de la Zokura la dispozitie!

Sandwich maker-ul 3 in 1 este o modalitate practica de a prepara un mic-dejun satios in doar cateva minute. Aparatul dispune de 3 seturi de placi detasabile antiaderente cu dimensiunea23 x 13 cm:grill,sandvissauvafe.

Aparatul are control automat al temperaturii, fiind dotat cu indicator luminos ”On/Off”, dar si cu indicator ”Gata de preparare”.

Aparatul poate prepara pana la 2 sandvisuri in forma de triunghi in acelasi timp, 2 vafe sau un sandvis panini. Asezati sandvisurile pregatite sau aluatul de vafe pe placile antiaderente, inchideti capacul cu clema de blocare si in cel mai scurt timp obtineti un mic-dejun delicios sau desertul preferat!

Placile antiaderente detasabile se curata foarte usor. Aparatul are picioruse antialunecare si se poate depozita inclusiv in pozitie verticala.

Caracteristici:

- Putere:700-800 W, 220-240 V~, 50 Hz;
- Include 3 seturi de placi antiaderente: grill, sandvis, vafe;
- Maner izolat termic prevazut cu mecanism de inchidere;
- Placi antiaderente usor de curatat;
- Indicatori luminosi pentru on/off si "Ready";
- Depozitare in pozitie verticala.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zokura z1226 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zokura z1226 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.