ZK Software S922-3G-O-E

3 499.99 lei
(1 magazin)
S922-3G-O-E este un terminal de pontaj, portabil, cu senzor de amprente, cititor de carduri si tastatura. Avand o carcasa robusta, cu protectie din cauciuc si rezistentala apa si praf IP65, este ideal pentru utilizarea in spatii precum santiere de contructii, industrie miniera, ferme mari etc. Dispune de o memorie mare de evenimente, fiind potrivit pentru realizarea pontajului, chiar si in cazul companiilor cu un numar mare de angajati.Colectarea datelor de pe terminal se poate realiza ...

Descriere - ZK Software S922-3G-O-E


S922-3G-O-E este un terminal de pontaj, portabil, cu senzor de amprente, cititor de carduri si tastatura. Avand o carcasa robusta, cu protectie din cauciuc si rezistentala apa si praf IP65, este ideal pentru utilizarea in spatii precum santiere de contructii, industrie miniera, ferme mari etc. Dispune de o memorie mare de evenimente, fiind potrivit pentru realizarea pontajului, chiar si in cazul companiilor cu un numar mare de angajati.Colectarea datelor de pe terminal se poate realiza prin intermediul conexiunilor 3G (WCDMA), TCP/IP, ADMS sau USB Host.

 

Descarca fisa tehnica  

Caracteristici

∙∙Terminal de pontaj portabil
∙∙Comunicatie 3G (WCDMA), TCP/IP, ADMS, USB-Host
∙∙Carcasa robusta cu protectie din cauciuc
∙∙Rezistenta la socuri (0.5m deasupra solului)
∙∙Rezistenta la apa si praf IP65
∙∙Cititor de proximitate integrat
∙∙Capacitate mare de utilizatori: 30.000 carduri, 5.000 amprente
∙∙Memorie pentru 200.000 de evenimente
∙∙Modalitati de autentificare multiple
∙∙Ecran TFT color 3.5”
∙∙Sistem de operare Linux
∙∙Acumulator 7600mAh integrat

 

 

Atentie! Aceste produse se instaleaza de personal autorizat. Nu oferim suport tehnic pentru sistemele de control acces si pontaj.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ZK Software S922-3G-O-E de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ZK Software S922-3G-O-E sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.